Jump to content

Lazna Optuzba za napad nozem


545

Preporučene objave

Pisat cu u prvom licu da bude lakse i meni za pisati i vama razumijeti.

 

Kratka verzija:

Dolaze mi kupci na kucni prag nezadovoljni nakon kupnje mojeg predmeta iz oglasa te prijete da ce zvati nekoga iz obitelji u policiji, dok sam pokusao normalno razgovarati s njima iscenirali su da sam ih napao nožem poceli vikati i pozvali policiju koja je stigla. Dao sam policiji svoje podatke. Policija je vidno bila na njihovoj strani takoreci te je putem motorole/ telefona prijavila neku pricu u stanicu koja je razlicita od istine i koja me ozbiljno optuzuje za napad nozem.

Sada me zanima trebam li ista ciniti po tom pitanju, neovisno o tome stiglo ili ne stiglo nesto pismeno na moju adresu?

 

 

 

 

Duga verzija

Prodao sam predmet preko oglasa, prethodno pokazavsi realne slike kako izgleda izvan pakiranja te nudio jos slika ili da se raspakirani proizvod vidi uzivo prije, sto je kupac odbio i dosao preuzeti zapakirani proizvod bez dodatnih provjera.

 

Kasnije kupac zove da hoce vratiti proizvod uz prijetnje da ce zvati nekoga iz obitelji u policiji, i bez mojeg pristanka dolazi na kucni prag.

Izađem van pokusam normalno porazgovarati, objasniti da je viđeno i kupljeno bez ikakvih obmana i da je njiihova greska sto su kupili nesto drugačije od njihovog viđenja. Iako je i na pakiranju kutije realna slika proizvoda.

U đepu sam imao novac spreman da vratim ali s obzirom da su poceli raditi scene i vikati pred susjedima, izgubio sam volju za vracanjem novca.

Nakon prijetnji policije meni raznim tuzbama carinskim zbog "trgovine" i  za napad nožem i prakticki uvjetovanjem da vratim novac odlucim vratiti novac i raziđemo se.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija