Jump to content

Moje pravo?


Sanja54

Preporučene objave

U braku smo 26 godina,ne bas sretnom braku on je alkoholicar. Razvela bi se al ne znam koja su moja prava. Nebi zeljela nakon 26 godina na ulici ostat.Zivimo u kuci koju je on nasljedio dok smo u braku bili,kuca je bila sva devastirana jer je bila u ratnoj zoni pa smo je svu morali obnovit kad smo se vratili. Ja sam prodala svoj dio stana koji sam ja nasljedila i također u kucu ulozila. Konstantno zajedno ulazemo u kucu,doduse kredit za kucu je na njega al inace brak ko brak,svi troskovi su zajednicki. U kuci sam vecinu stvari ja kupila. Jednostavno ne mogu da vjerujem da su prava zene na toj razini da razvodom mogu na ulici zavrsiti. Pravo nas drzi na uzici nesretnih i nasilnih brakova,jer i udarit je znao i mene i dijete. Sta raditi,kakvo je moje pravo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana, nema potrebe da duplirate teme, bit će Vam odgovoreno u ovoj koju su korisnici počeli odgovarati, a druga, istovjetna tema je brisana.

Što se tiče imovine, kuća nije bračna stečevina, ali imali biste pravo na povrat polovice ulaganja u kuću ako nije nastupila zastara, a dijete, u slučaju da živi s Vama, imalo bi pravo na uzdržavanje od oca. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija