adria objavljeno: 16. studeni 2006. objavljeno: 16. studeni 2006. Gdje mogu nabaviti avionski snimak katastarke čestice prije 1968 godine ako ga lokalni katastarski ured nema (konkretno otok Krk)? Citiraj
Jole odgovoreno: 27. studeni 2006. odgovoreno: 27. studeni 2006. Probajte u Državnoj geodetskoj upravi, Zagreb Citiraj
anonimno odgovoreno: 27. studeni 2006. odgovoreno: 27. studeni 2006. Imam pitanje koje je unutar teme. Nabavio sam spomenuti avionski snimak, ali ne iz 68, nego ranije i na njemu se zbog kuta snimanja i bujne vegetacije ne vide stepenice koje vode do ulaza u kucu. Sad mi na katastru kazu da su one nelegalno izgradjene jer ih nema na snimci, mada je to jedini ulaz u stan i bez njiih se nikako ne moze do stana osim ako nisi supermen ili se mozes teleportirati. Kako dokazati da su stepenice postojale??? Iz 68 ne postoji snimak tog podrucja! Spominjali su mi vojne snimke ali sto ako njih nema ili ne postoje za tu godinu??? Citiraj
anonimno odgovoreno: 27. studeni 2006. odgovoreno: 27. studeni 2006. dokazite svjedocima, neki projekt iz kojeg je vidljivo da je dio te kuce i slicno Citiraj
anonimno odgovoreno: 27. studeni 2006. odgovoreno: 27. studeni 2006. Smijem znati gdje ste uspjeli nabaviti tako stare avionske snimke? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.