Jump to content

Prebivalište


trapula

Preporučene objave

Molim vas savjet.. Kćerka je počela živit sa dečkom u podstanarstvu.Dečku je istekla druga godina boravišta i sada nemože dalje tražit boravište..Kakve komplikacije mogu ja imat ako oboje prijavim na moju adresu i da mu dam prebivalište? (Ionako kćerka je još uvijek prijavljena na moju adresu )..hvala na savjetima...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Molim Vas pitanje. Što ako majka i malodobno dijete već 4 mjeseca nemaju prebivalište niti boravište. zanemarivanje je po pitanju majke jer dijete živi s njom, a uredno i dalje koristi nevažeću osobnu iskaznicu pred svim institucijama. Čak je dala izjavu za lažno boravište jer nije dobila suglasnost vlasnika a s prebivališta je odjavljena ona i dijete. Jeli ona građanin RH i koja su joj prava bez iskaznice?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

Molim Vas za pomoć. Naime iznajmio bih u dogledno vrijeme podstanarsku sobu u Zagrebu, za informaciju trenutno živim u Rijeci. S tim iznajmljivanjem želio bih prijaviti prebivalište u Zagrebu. Da li je gazda stana u koji iznajmljujem sobu dužan mi potvrditi prebivalište u Gradu Zagrebu u MUP-u dok živim kod njega ovo mi je jako bitno jer planiram trajno ostati u Zagrebu pa zbog toga tražim prebivalište u njemu? Molio bih odgovor na još jedno pitanje (manje bitno) da li bih u Rijeci gdje mi je rodbina mogao zadržati boravište i ako da koliko još vremena?

Unaprijed Hvala !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija