Jump to content

Ozljeda na radu u NJemackoj


braccco

Preporučene objave

Na radu u njemackoj desila mi se ozljeda na radu ne mojom krivnjom .Nakon dvije operacije u Minhenu ljecenje i terapiju sam nastavio u Zagrebu sa redovitim javljanjem ljecnicima u Minhenu.SA ljecenjem sam zavrsio ali ostaje problem jer mi osiguranje tj .kranken kassa nisu isplatili do kraja bolovanje i to odbijaju a molim odgovor i na dio koji je bitan a to je odsteta i koji je nacin da ju trazim !?Molim odgovor i unaprijed se zahvaljujem.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Pala sam na poslu prije dvije i pol godine ozlijedila koljeno tj. Pukao meniskus.Prvih mjesec dana mi je isplaceno bolovanje u punom iznosu, da bi nakon mjesec dana dobila odgovor da nije priznata ozljeda na radu, jer sam untrag 10  godina vec imala operaciju meniskusa!! Cetiri operacije nakon tog pada na poslu da bi me prebacivali od AOK do Arbeitsamta, pa sad na kraju na Job centar. Znaci uzas,ako sam  bila mirna deset godina nakon prve operacije sve do pada na poslu ne razumijem zasto nije priznata ozljeda na radu. Inace radom i živim u Njemackoj. Prije pada na poslu ovdje prvu sam operaciju imala u Hrvatskoj. Lp 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija