Jump to content

Ovrha od hepa


nelabozan28@gmail.com

Preporučene objave

Hep je o vrhom blokirao moj tekući račun iako nisam vlasnik mjerila, vjerovatno jer sam jednom potpisala da ne dozvoljavam isključenje struje. Vlasnik je moja majka. Napominjem da se radi o dugu starijem od godinu dana. Da li se mogu pozvati na za staru s obzirom na ovrhu koja nije ispravna? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na rješenje o ovrsi javnog bilježnika imali ste na raspolaganju pravni lijek, prigovor. Kako ste ga propustili sada možete podnijeti žalbu izvan roka, jer tvrdite da je ovrha nedopuštena i da je nastupila zastara. Po ovakvoj žalbi sud donosi rješenje s kojim Vas se upućuje da u roku od 15 dana pokrenete parnicu radi proglašenja ovrhe nedopuštenom. E sada, da bi se u ovo upustili, morate biti sigurni da ste u pravu, jer u protivnom imate samo dodatne troškove. Uz rješenje o ovrsi koje ste dobili, trebali bi imati i vjerodostojnu ispravi i iz samog teksta rješenja bi trebalo biti razvidno zašto ste Vi ovršeni, a ne majka? A za zastaru, zašto mislite da je nastupila?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija