Jump to content

ostavinska rasprava


jurejuric187

Preporučene objave

Prije 41 minuta, jurejuric187 je napisao:

podiže se tužba u kojoj ja ne sudjelujem,zanimaju me posljedice moje neaktivnosti

Podiže se tužba radi osporavanja oporuke u kojoj vi niste nastupili na strani ostalih tužitelja, međutim ukoliko tužbeni zahtjev bude pravno utemeljen,presuda se na posredan način proteže i na vas osobno, ovo iz razloga što bi se imovina obuhvaćena pobijanom oporukom rasporedila na temelju zakonskog nasljeđivanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mogu li tužitelji dignuti protiv mene parnicu svejedno što osporavam tu oporuku. Razlog koji ne idem s tužiteljima je financijske prirode(kolika je   uopće cjena parnice okvirno(vrijednost 200001kn ) i samo trajanje prosjek. 

 

Ako bi došlo do te tužbe da li mi je potreban odvjetnik ili je dovoljna moja nasljednička izjava koja je ista u cjelosti kao od tužitelja... Molim vas ako možete dati što prije savjet jer se moram očitati za 2dana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije tako, Vi ste također nužni suparničar, jer će se zaista posljedice osporavanja oporuke protegnuti i na Vas. Vi ne morate imati odvjetnika, možete se sami zastupati, možete dolaziti na raspravu, ne dolaziti, kako god želite, ali bi bilo dobro da osobno dođete i da se držite kao i svi ostali.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija