Jump to content

thc+


kako to

Preporučene objave

Poštovani,

poslan sam na izvanredni liječnički pregled radi vožnje u alkoholiziranom stanju, obavio sam sve ali su mi radili i test na drogu na kojem sam bio thc+, iako nisam uhvaćen u prekršaju pod utjecajem marihuane dobio sam privremenu nesposobnost za upravljanje motornim vozilima na 3 mjeseca, zanima me da li je to sve ispravno i po propisima jer gama test i svi drugi testovi su odlični čak postoji i preporuka psihijatra iz vrapća da se vozačka dozvola produži, no sad je nastao taj problem u vidu thc-a, šta sad? nakon 3 mjeseca obaviti novi liječnički i platiti sve ponovno(630kn) ili pisati kakvu žalbu ili prigovor na to uvjerenje...nisam pametan?

 

hvala na trudu i odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

niš mi to ne znaći ali hvala na trudu. imam osjećaj da sam kaznjen za nešto unaprijed, za nešto što bi se tek moglo dogoditi, tragovi thc  u urinu nisu kaznjivi, osim prekršajno ali opet nisam vozio pod utjecajem thc da bih dobio nesposobnost upravo radi toga, kako je to moguće?....kako oni mogu predpostaviti da ću ja voziti pod utjecajem thc? znaći li to da sutra neko može predpostaviti da ću pobit neke ljude ako nosim repliku puške ili nećeg sličnog u automobilu iako mi to nikad nije bila namjera.

pričanje na mobitel tijekom vožnje je takodjer prekršaj, znaći li to da ako sam imao mobitel kod sebe na testiranju da ću na njega razgovarati i za vrijeme vožnje jer to mi nekako tako izgleda?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija