Jump to content

Molim pomoc (pravno mišljenje) oko dobivenog rjesenja


cfc11

Preporučene objave

Situacija:

Djeda je bio duznik za doprinose za zdravstveno i mirovinsko, nakon njegove smrti  te dugove je nasljedio njegov sin,moj otac. Nakon djedove smrti ,2015. godine došlo je rješenje u kojem se navodi da otac mora podmiriti dugovanje na što smo pisali žalbu. U sijecnju 2019. dolazi novo rjesenje u kojem se navodi da se zalba uvazila i da se prvo rjesenje pobija. Ali ostatak mi nije jasan. Može li mi netko protumačiti rjesenje koje saljem u privitku? Konkretno me zanima, krece li ponovni postupak utvrdivanja cinjenicnog stanja nakon ovog rjesenja ili je ovim rjesenjem potvrdeno da se dug mora platiti? Hvala.

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Predmet ide na ponovni upravni postupak pred prvostupanjsko tijelo (Vašu ispostavu porezne uprave) da oni utvrde je li možda nastupila zastara za njihovo postupanje, jer su na zastaru bili dužni paziti po službenoj dužnosti, a nisu baš pazili, pa im je drugostupanjsko tijelo neizravno reklo da sve ono što je u zastari izostave iz novog rješenja koje će donijeti. Moguće je da je sve palo u zastaru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija