anonimno objavljeno: 17. studeni 2006. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2006. Možete li mi pomoći hitno je Opunomoćeni odvjetnik mi nije dolazio na suđenje , a ja nisam znao da ne dolazi, saznao sam tek kad mi je došla ovrha da platim troškove odvjetnika optužene stranke. Šta sad napraviti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 18. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2006. niste dali detalje. ako smatrate da nije izvrsavao svoje obveze prijavite ga komori za nesavjestan rad Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 21. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2006. Odvjetnik je već prijavljen odvjetničkoj komori jer je ostao bez odštete od 489.979 E od djece slabog imovinskog stanja. Nije dolazio na sud, nije donosio dokumentaciju sudu koju su ga tražili. Neznam šta da npravim mene je oštetio za najmanje 15.000 E a da ne pričam o živcima. Šta napravit s njim? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 21. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2006. tuzite radi naknade stete. eventualna kaznena prijava Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 27. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2006. Uzmite odvjetnika! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. ožujak 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2007. U rujnu 2001.g. bila je prometna bilo je vještačenje na autu je totalna šteta, podnesena je naknada CROATII OSIGURANJE iste godine, ali zbog suđenja nije se moglo ništa naplatiti. Međutim sud je 2006. godine okončan u veljači u moju korist da nisam kriv, ali mi odvjetnik šuti na pitanje a što je s naknadom štete to je bio novi auto. Navodno je nastupila zastara za isplatom. KAKO JE MOGUĆE AKO JE ODVJETNIK REKAO DA O SVEMU VODI BRIGU... KADA NASTAJE ZASTARA I ŠTO SAD A ZA PROMETNU NISAM KRIV.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.