Jump to content

Molim savjet


Janne32

Preporučene objave

Lijep pozdrav. Prvi puta sam na ovom forumu i molila bih za bilo kakvu informaciju što se tiče mog slučaja. Ukratko, bila sam u vezi sa partnerom godinu dana, živjeli smo skupa. Jednog dana poslije posla se više nije vratio kući i drugi dan sam saznala da je pritvoren zbog pokušaja pljačke u blizini naše kuće. Svijet mi se srušio a tada sam saznala nakon još dva dana da se on sitnim pljačkama (kiosci i benzinske) bavi već narednih dvije godine skoro. Ja u to vrijeme nisam ništa primjetila jer je u pitanju bilo jako malo novaca jer mi viška novaca nikad nismo imali, sad se tereti za desetak sličnih pljačka. Priznao je sve u početku. Naime meni je rekao na početku našeg poznanstva da je napravio neku sitnu kradju i da više to ne radi niti mu pada na pamet te je to bilo daleko prije mene. Oprostila sam mu, nekako prešla preko toga i nastavili smo živjet normalno. Jako se protivim tome i nakon svega toga kad sam saznala da cijelo vrijeme laže i život mi je pretvorio u pakao, ostavila sam ga. S obzirom da ja njemu više ništa ne vjerujem i ne želim imati kontakt sa njime a on i dalje forsira neku vezu, zanima me koliko mi može još štete napraviti. Moje pitanje je da me nekad prestraši da vizavi toga što sam ga ostavila ne bi pokušao meni probleme napraviti iz neke osvete u njegovoj glavi pa da ne izmisli još da sam ja imala prste u tome i u tome sudjelovala. Naravno nema dokaza jer nisam imala pojma, znala sam za neke sitne stvari ali to daleko prije mene još, kojima se više nije bavio. Navodno je psihički jako loše, pa ide u Svetošimunsku na psihijatriju i pije hrpu tableta. Prošlo je već i optuženičko vijeće i prvo zasjedanje suda, nisam bila na ništa pozvana. S obzirom da je nestabilan u glavi i forsira mene u vanjskom svijetu, molila bi za bilo kakav savjet da li bi mi mogao praviti probleme. Hvala! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Glede neke moguće uključenosti vas u ove kriminalne djelatnosti - bojazni nema, jer takve tvrdnje treba i dokazati plus što se gleda i od koga takve tvrdnje proizlaze.

Glede drugih stvari, obzirom dosad niste imala nekih problema, teško je pričati na hipotetski način, što bi bilo, kad bi bilo. Ako trenutno po tom pitanju problema nema, onda ne možete ni reagirati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija