Jump to content

Razvod


Biserka Eršek

Preporučene objave

Djelatnici CZSS-a u više navrata su tvrdili da ne postoji parnični postupak s članovima moje obitelji a nisam ni primila nikakve pismene obavijesti o tome. Prošle godine sam primila tužbu za razvod braka koja se navodno vodi kao Pob-226/18. Provjerom sam ustanovila da je to sasvim drugi postupak te da spojeno rješenje navodno ne postoji. Da li bi oznake pod tužitelj i tuženik trebali biti inicijali dotičnih osoba?

parnica.png

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zahvaljujem na odgovorima, poslala sam upit i ispostavilo se da je greška ali mislim da je potrebno objaviti jer ukoliko se zbog takve greške spoje dva nepovezana slučaja može se prouzročiti velika šteta osobama s malom djecom pa je dobro upozoriti ljude da konstantno prate svoje osobne podatke.

parnica1.png

uređeno: od Biserka Eršek
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana, radi toga se ne mogu spojiti dva predmeta, svaki predmet je zaseban i ima svoj broj, greške se događaju, zato se nebi trebalo "slijepo" gledati u e-predmet, jer podatke unosi čovjek, a ljudi, tj. svi mi smo skloni pogreškama, uglavnom, bitno je da ste Vi riješili nedoumice...
Sretno Vam..!

uređeno: od Željac047
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija