Jump to content

Kazna za parkiranje na privatnom zemljištu


poldo

Preporučene objave

Poštovani!

Dobio sam kaznu od grada Siska za parkiranje na zemljištu koje nije u vlasništvu grada već je u vlasništvu sisačke biskupije . Naime parkirao sam ispred župnog ureda i dobio dozvolu za parkiranje od župnika. Na poziv i upit upućen Upravnom odjelu za gospodarstvo i komunalni sustav grada Sisak mi je rečeno da '' je uz dopuštenje ministarstva to proglašeno javnom površinom '' (iskreno sumnjam u to ali tako mi je službenica rekla - kako može biti proglašena javnom površinom privatno zemljište) te kako ispred ulaza u spomenuto zemljište ima postavljen znak zabrana zaustavljanja i parkiranja ( to je točno - ali dali taj znak ujedno onda može izuzimati pravo parkiranja na tom privatnom zemljištu) .

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trg bana Josipa Jelačića 1 , znači to je trg gdje je i crkva i zemljište je u vlasništvu crkve i tu ljudi koji idu na misu ili u župni ured redovno parkiraju . Nisam dobio kaznu od policije već samo obavijest o počinjenom prekršaju od grada . Ma tu se radi o već konstatnom natezanju gradonačelnice i njezinom inatu protiv biskupije . Mene zanima tko je tu u pravu

 

Dakle ispred ulaza u navedeni trg na gradskom zemljištu sa ceste je postavljen znak zabrana parkiranja i zaustavljanja , ja to uopće ne sporim . Pitanje je dali taj znak uopće treba stajati tamo budući se radi o privatnom zemljištu . Još jednom ću podsjetiti na dugotrajnu netrpeljivost gradonačelnice i biskupije :)  .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija