Jump to content

Odrađivanje prakse


Labamba

Preporučene objave

Poudrav,

Zanima me kako funkcionira odrađivanje prakse za studente. To mi nije uopce obavezno na fakultetu nego cisto se zelim prijaviti negdje iskljucivo da bi nesto naucio. Znaci planiram poslati emailove svim racunovodstvenim uredima u okolici s pitanjem da me prime na praksu. Sad me zanima jel mi treba neki papir, neka potvrda s fakulteta ili nešto. Recimo da posaljem mailove i da mi neko pozitivno odgovori jer onda sve ostalo na poslodavcu ili ja moram doci s nekim papirom?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdravljam inicijativu. Nažalost, nećete se moći "reklamirati" kao da tražite praksu, odnosno stručno usavršavanje, jer Vas računovodstveni servisi ne smiju držati da obavljate poslove bez plaće (a po Zakonu o volonterstvu ta vrsta poslova se ne može obavljati kao volontiranje). Zato predlažem da se "reklamirate" na način da tražite studentski posao, tu su sad bile neke izmjene koje se tiču minimalne satnice (mislim da je 20,49 kn/sat), morate se prijaviti na studentski servis, oni će Vam dati obrazac ugovora i to je to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija