Jump to content

pomoć


ladyD

Preporučene objave

Pozdrav svima,

molila bih za pomoc - naime, rastajem se od supruga koji rastavu ne zeli prihvatiti tako da sam ja nedavno podnijela zahtjev za rastavu. U braku smo dvanaest godina, zivimo u stanu od moje mame - i ovdje nastaju komplikacije. Naime, pola stana sam ja otkupila od mame Kupoprodajnim Ugovorom,a za drugu polovicu sam napravila Ugovor o dosmrtnom uzdrzavanju sa maminim ocuhom koji je na sebi imao tu polovicu. Sada suprug tvrdi da ima pravo traziti polovicu stana - znaci i pola od kupoprodajnog ugovora i pola od ugovora o dosmrtnom uzdrzavanju. Moj odvjetnik tvrdi da nema pravo na ovaj dio koji je pod ugovorom o dosmrtnom uzdrzavanju, no ja sam toliko vec zbunjena sa svime da bi mi dobro dosao kakav savjet.

I uz sve ovo - ne zeli napustiti stan, inati se iz dana u dan, iako ne komuniciramo vec duze vrijeme. Sa djecom smo razgovarali - imamo troje malodobne djece, i poprilicno su zbunjeni. Saznala sam da on vrlo cesto kada mene nema prica price o meni pred djecom sto nikako nije dobro....prijeti mi sa svakakvim glupostima, ali ne pred djecom..

Bilo bi lijepo procitati i tudje misljenje, hvala svima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija