mikica objavljeno: 19. studeni 2006. objavljeno: 19. studeni 2006. može li mi netko dati savjet, kako da postupim dalje u vezi imovinsko-pravnog slučajakojeg mi vodi odvjetnik Marinovic slučaj je već pri kraju ali što ako ne uspije'?sto učiniti molim vas ako znate kako se to provodi u praksi i zakonu? HVALA Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. odgovoreno: 19. studeni 2006. Otkaži mu punomoć i uzmi drugog odvjetnika. Ako ti ispostavi račun ogluši se. Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. odgovoreno: 19. studeni 2006. ... vodi odvjetnik Marinovic slučaj je već pri kraju ali što ako ne uspije'? a što ako ne bude mogao završiti (zbog poznatih razloga..).. pitanje je koje bi vas trebalo mučiti.. jeste li to ustvari pitali? Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. odgovoreno: 19. studeni 2006. Pocni prodavati stan :jumping: :jumping: :jumping: Citiraj
anonimno odgovoreno: 20. studeni 2006. odgovoreno: 20. studeni 2006. ako je suspendiran imate pravo otkazati ali morate podmiriti sve obveze po tarifi. njemu komora ionako imenuje osobu koja preuzima sve njegove spise ako on sam to nije odredio. nazovite u njegov ured i pokusajte saznati tko je preuzimatelj, a ako nitko ne odgovori zovite komoru koji ce vam sve reci. Citiraj
anonimno odgovoreno: 1. prosinac 2006. odgovoreno: 1. prosinac 2006. I sto onda? Tuziti odvjetnika jer je suspendiran kao kriminalac pa nije mogao zavrsii sporove koje klijent IPAK mora platiti. Svom dragom odvjetniku. Svasta. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.