Jump to content

Donošenje državnoodvjetnicke odluke


le-art

Preporučene objave

Pozdrav, dobio sam poziv koji glasi

”Radi donošenja državnoodvjetnicke odluke potrebno je da se dana 21.veljace 2019 u 09:00 sati javite strucnoj savjetnici- defektologu u Opcinsku drzavno odvjetnistvo”, medutim stetu koju sam napravio sam platio odmah sutra dan nakon sto sam priznao sve na razgovoru pa su mi tamo rekli po sto si suradivao i platio sve vjerovatno ce se kaznena prijava podbacit.

Sad me zanima sta znaci tocno ovaj poziv i sta se tamo radi.

Hvala unaprijed :)

 

uređeno: od le-art
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tu vam onda leži i odgovor. Naime, kada su u pitanju počinitelji mlađe životne dobi (maloljetnici i mlađi punoljetnici), tada se vrši njihova obrada i od strane stručnih suradnika DORH-a (odnosno suda, ako postupak dođe od njih), koja ima za cilj utvrditi relevantne informacije o ličnosti počinitelja te svojevrsnu socijalnu anamnezu, a sve to u svrhu davanja mišljenja o tome koja bi sankcija bila najprimjerenija za ostvarivanje ciljeva specijalne prevencije.

To će vam biti najnormalniji razgovor o vama, vašoj obitelji, odnosima među članovima obitelji, uvjetima u kojima živite i slično. Ništa strašno.

Moja pretpostavka je da će sve na kraju završiti uz primjenu načela svrhovitosti odnosno da će prijava biti odbačena, ako su uvjeti ovakvi kakvima ih navodite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo sam dobio i ja samo ja nisam htio priznati i nagoditi se sta cu imao sam tek 18 nitko me nitko zastupao pa sam bio na ispitvanju prvom sva sreca da nisam dobio optuznicu i sto ostecenik nije htio pokrenuti privatnu tuzbu otada ne pravi nikakve probleme da neznam sta mi nude da napravim dobro su me uplasili i shvatio sam da to necu od zivota i sa nije vrijedno to a ti prijatelju si posteno napravio svaka cast 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija