Jump to content

Udana u Bih...

saska2008

Preporučene objave

Moje postovanje,

Nadam se da ću uspjeti objasniti moju situaciju.Trenutno zivim i radim u Bih ,udana .E,sad od hrvatskih papira posjedujem OIB,kopiju domovnice (sve sa djevojačkim prezimenom)URijeci sam prijavljena  mada ne zivim tamo odavno .Udala se i izvadila dokumente u Bosni.Sad mi treba Hrvatski pasoš i to hitno...koja je procedura potrebna za to

Dijeli na drugim stranicama

Tako onda moraš i napisat jer bi drugi mogli mislit svašta.Naravno da se uz punomoći može mnogo toga napravit za razliku od pošte.

Kod tebe bi moglo bit problema ako nije na vrijeme odjavljen privremeni odlazak u drugu državu.Kači te neispunjavanje mnogih zakonskih obveza po raznim zakonima.

uređeno: od sivko

Uh sta sad to znači,ako mozes malo da pojasnis?nije mi to nitko spomenuo gospođa u općini mi nije nista rekla pivodom toga uglavnom zvala sam policijsku upravu kazu sad da se mogu odjaviti u bio kojoj policijskoj upravi u Hrvatskoj koja mi je blizu.Navela sam da već dugo ne zivim u Hrvatskoj

uređeno: od saska2008

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija