Jump to content

Pomoć oko ovrhe. HITNO!


Antonio96

Preporučene objave

Poštovani, dana 19. Veljače sam zaprimio rješenje o ovrsi od strane A1 telekoma, ja sam potpisao ugovor međutim ja nisam zaprimio stvari koje sam trebao dobiti ugovorom to jest 3 laptopa, A1 me nije kontaktirao od dana potpisivanja ugovora pa do danas kad sam zaprimio ovrhu koja u cijelosti iznosi 10000kn. Zanima me dali imam kakve osnove za prigovor te bih trebao pomoc za pisanje prigovora. Te također na ugovoru piše adresa na koju sam želio isporuku kao moja adresa prebivališta, međutim ja u svoje 22. Godine nisam mijenjao adresu koja je različita od onog što piše. Zanima me da li moj prigovor ima zakonsku osnovu i trebala bi mi pomoć oko samog pisanja prigovora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naveli ste da želite isporuku na x adresi, nije bitno da li ste na toj adresi prijavljeni sa boravištem ili prebivalištem, ili možda uopće niste na njoj prijavljeni. Kada kažete da ta adresa piše kao mjesto prebivališta, na čemu to piše tj. gdje se to tako navodi? I kako su oni do sada pravdali da Vam nisu isporučili stvari?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija