anonimno objavljeno: 15. veljača 2005. objavljeno: 15. veljača 2005. Poštovani, Živim u Splitu i neugodno sam izneneđen razvojem događaja u mojoj stambenoj zgradi. Naime, ispod mog stane je poslovni prostor, vlasništvo Prerade d.. Taj je prostor prije 5 godina iznajmljen i u njemu se "nastanila" videoteka. Sve ovo bilo je bez našeg dopuštenja, ali nitko nije reagirao, jer se radi o videoteci, pa nije bilo problema. No, prije 2 mjeseca je otvoren Salon za zabavu, koji nam stvara probleme (kao npr. velika buka, okupljanje velikog broja ljudi u predjelu zgrade. Koji je zakonski način koji ja mogu poduzeti da riješim cijelu situaciju? Naime, vlasnik Prerade d.. je kontaktiran, i njegova je reakcija bila sljedeća :"...to su sve dobri momci, što se bunite...", a kad smo mu rekli da ćemo ga tužiti, "...samo vi mene tužite..."8očito ima veze na sudu... Upomoć!! Citiraj
anonimno odgovoreno: 15. veljača 2005. Autor odgovoreno: 15. veljača 2005. Takav sličan slučaj smo već negdje komentirali. Tog suvlasnika mogu tužiti svi ostali suvlasnici jer za takav posao taj jedan suvlasnik nije imao potrebnu suglasnost svih ostalih suvlasnika. Radi se o poslu izvanredne uprave, a tiče se cijele zgrade tj. nekretnine. P. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.