Jump to content

Krađa


Patrik16

Preporučene objave

Poštovani

Neki dan sam sa prijateljom ukrao 3 stvarčice. Naravno bili smo uhvačeni. Na meni je bila ukupna vrijednost ukradenog u iznosu od 160kn a na njemu 100kn. S obzirom da smo oboje 16 godina stari zanima me dali čemo dobiti ikakvu kaznu i hočemo li imati problema s policijom i ako da kakve.

Nadam se da čete uzeti dio vremena da mi pomognete sa mojim pitanjima.

Hvala.

uređeno: od Patrik16
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Dobar dan, radi se o sličnom događaju kod moga prijatelja , moj prijatelj ukrao je 1 paket žvaka iz Ntl, kamere su ga snimile no tuj sam bio i ja, nije ga nitko uhvatio u krađi osim kamera, oce li oni taj video poslati policiji, jer ja ne kontam zas bi netko trazio po racunalu taj snimak unatrag 1 mjesec da bi poslao policiji i ocu li ja imati kakve posljedice skupa s njim? Unaprijed hvala na odgovoru! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko ste maloljetni, čak i da prijave, DO (budući je on jedini ovlašteni tužitelj prema maloljetnicima) sigurno ne bi išao u progon za 1 paket žvaka.

No, problem kleptomanije je u tome što ona svakim idućim korakom traži veće uzbuđenje, a ukoliko nastavite ovim putem, jednog dana stvari će definitivno završiti na sudu sa uključenim roditeljima i Centrom za socijalnu skrb, pa se zapitajte je li vrijedno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija