Jump to content

10 GODINA LEGALIS PORTALA!!!


Zex

LEGALIS PORTAL SLAVI SVOJIH PRVIH 10 GODINA!!!

 

Pokrenut kao projekt ureda Američke odvjetničke komore (ABA CEELI) u Hrvatskoj, Legalis je svoju službenu promociju imao 4. studenog 2003. godine u Centru za ljudska prava u Zagrebu. Već od početka svibnja 2004. Legalis postaje nezavisni projekt, kojim od siječnja 2005. do danas upravljala udruga Legalis.

[PRBREAK][/PRBREAK]

 

Brz razvoj dovodi do osnivanja tvrtke Expendo d.O.o., koja se od početka 2008. godine brine o poslovnim i marketinškim aspektima Legalis portala.

 

Unatoč tome što je osnovna ideja i koncept portala svo ovo vrijeme ostala nepromjenjena, tijekom 10 godina postojanja Legalis se dva puta izgledom i mogućnostima značajno mijenjao. Prvi put sredinom 2008. godine kad je prebačen na novu, znatno moderniju platformu, te ponovo u ljeto 2012. godine kad uz potpuno novu platformu dobio i svoj vlastiti server.

 

Moderatorstvo je na Legalisu uvedeno koncem 2006. godine, kad je oformljen prvi urednički tim od tri moderatora. Broj moderatora i urednika je vremenom rastao, a današnjimoderatorski tim već nekoliko godina stabilno vodi portal.

 

Legalis danas broji 57.500 registriranih korisnika, a mjesečno ga posjeti između 200.000 i 250.000 posjetitelja.

 

Koristimo ovu prigodu da se zahvalimo svim svojim vjernim posjetiteljima i korisnicima na suradnji, a naročito svima onima koji su svojim odgovorima pomogli tisućama i desetcima tisuća svojih sugrađana da ostvare svoja prava ili barem da pronađu smjer ka njihovom ostvarivanju.

 

Za ovu prigodu objavljujemo nekoliko fotografija sa promocije Legalis portala održane 4. studenog 2003. godine.

 

Čitajte i pišite i dalje, sudjelujte, i budite sa nama!

 

:zivili:


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija