Jump to content

503 primjera suvremenih poslovnih dopisa s komentarima


Ane

Izdavačka kuća Poslovni zbornik d.O.o. objavila je u svojoj nakladi zbirku poslovnih dopisa pod naslovom "503 primjera suvremenih poslovnih dopisa s komentarima" autora Davida Crosbya, koja vam je dostupna i kao CD ROM izdanje.[PRBREAK][/PRBREAK]503 PRIMJERA SUVREMENIH POSLOVNIH DOPISA s komentarima

Autor: Crosby, David

Nakladnik: Poslovni zbornik d.O.o., Zagreb

ISBN: 9539726999

Cijena: 1.490,00 kuna

 

 

Riječ izdavača:

 

Jeste li razmišljali koliko je vremena potrebno za sastavljanje dobrog poslovnog dopisa? Kod sastavljanja jednostavnih poslovnih dopisa obično nema problema. No, radi li se o složenijim poslovnim dopisima (poslovna suradnja, uljudni odgovor na zahtjev nekog kupca, ponuda, reklamacija, narudžba, oglas, ugovor i sl.),

često poželite da Vam netko šapne čarobne riječi koje će sadržaj dopisa okrenuti u Vašu korist!

 

U našoj Nakladničkoj kući pripremili smo novu Zbirku suvremenih poslovnih dopisa, koja po svojoj kvaliteti, opsegu i upotrebljivosti nadmašuje do sada izdane priručnike na tu temu. Preporučujemo je novim kupcima kao i svim kupcima prijašnjeg izdanja poslovnih dopisa.

Zbirka sadrži 503 konkretna dopisa s dodatnim komentarima koji se mogu koristiti u praksi ili će Vam biti pomoć pri sastavljanju vlastitog poslovnog dopisa. Uz navedene poslovne dopise zbirka nudi i 301 rečenicu (frazu) kojom započinju dopisi, 201 rečenicu (frazu) kojom se, ovisno o konkretnom predmetu, može obogatiti sadržaj dopisa i ostvariti željeni cilj, 185 rečenica (fraza) za završetak dopisa, te upute i korake za sastavljanje poslovnog dopisa.

 

Zbirka poslovnih dopisa pripremljena je u obliku tvrdo uvezane knjige ili CD-ROM-u. Osim jednostavne upotrebe izdanje na CD-ROM-u omogućuje mijenjanje i dopunjavanje dopisa, pohranjivanje u vlastite datoteke i ispis prema vlastitim potrebama.

 

Zbirka je podijeljena u osam poglavlja:

 

- Ophođenje s dobavljačima (94 dopisa)

- Ophođenje s kupcima (89 dopisa)

- Naplata potraživanja i nadzor kredita (70 dopisa)

- Zapošljavanje ljudi (89 dopisa)

- Rukovođenje prodajom i marketingom (69 dopisa)

- Bankarsko poslovanje, financije i vlasništvo (44 dopisa)

- Međunarodna trgovina (29 dopisa)

- Poslovanje i zajednica (19 dopisa)


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija