Jump to content

EPSO natječaj za zapošljavanje u institucijama EU


Zex
 Dijeli

EPSO je 25. listopada 2012. raspisao novi natječaj za zapošljavanje hrvatskih građana u institucijama EU-a. Ukupno su otvorena 52 radna mjesta. Traže se nadareni, motivirani i iskusni pomoćnici na radnim mjestima asistenata na područjima komunikacije, vođenja projekata i na pravnim poslovima.

[PRBREAK][/PRBREAK]

Ured sa sjedištem u Bruxellesu, udružuje resurse različitih europskih institucija radi postizanja što kvalitetnijeg odabira službenika EU. Kandidati zainteresirani za rad u bilo kojoj instituciji EU stoga apliciraju na samo jednu adresu što uvelike olakšava odabir kandidata s aspekta Unije, ali i s aspekta zainteresiranih za posao i jamči jedinstvene standarde i načela odabira. Pored toga, EPSO također pomaže organizirati natječaje za privremene ili stalne poslove u različitim organizacijama i izvan institucija i tijela EU. Trenutačno sve institucije trebaju sve više osoblja da bi se uspjele nositi s povećanim opsegom poslova uzrokovanim proširenjem EU.

 

Za navedena radna mjesta morate imati najmanje 3 godine odgovarajućeg iskustva u struci i visokoškolsko obrazovanje koje odgovara profilu. Morate biti građanin Republike Hrvatske sa savršenim poznavanjem hrvatskog jezika i dobrim poznavanjem engleskog, francuskog ili njemačkog jezika. Radno mjesto obuhvaća izvršavanje niza zadataka na poljima izvedbe, provedbe, podrške i logistike vezane uz gore navedene poslove.

 

Ako posjedujete sposobnost napredovanja u stresnom okruženju koje se brzo mijenja, ako se možete suočiti s velikim izazovom i dati svoj doprinos, ako mislite da imate ono što se traži…

Detalje o natječaju možete pogledati na internetskoj stranici www.eu-careers.eu, a rok za podnošenje prijava putem ove internetske stranice je 27. studeni 2012. u 12 sati.

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija