Jump to content

Samsung poklanja Knox licence za privatne korisnike


Zex

Samsung Knox, sigurnosna mobilna platforma namijenjena svim poslovnim korisnicima kojima je bitna sigurnost njihovih poslovnih, ali i privatnih podataka, tijekom mjeseca lipnja na posebnoj je akciji.

[PRBREAK][/PRBREAK]

 

Samsunx Knox je osmišljen kako bi pružio naprednu zaštitu podataka i privatnosti za poslovne korisnike. U današnjem brzom tempu isprepliću se poslovni i privatni svijet, najčešće na jednom mobilnom uređaju, što stvara dodatni izazov IT odjelima tvrtki koje brinu o sigurnosti podataka.

Samsung Knox objedinjuje sigurnost oba segmenta i omogućuje vašem IT odjelu jednostavno upravljanje uređajima – čim se primijeti potencijalna zlonamjerna aktivnost, Knox će automatski zaključati uređaj i spremiti vaše podatke na sigurno, u posebni spremnik.

Sustav je izuzetno jednostavan za upotrebu. Korisnik se iz poslovnog u privatni način (mode) prebacuje dodirom na jednu ikonu. Na poslovnom načinu rada Knox platforme nalaze se svi poslovni mailovi, kalendari, dokumenti i sl., dok je na privatnom načinu sve ono što korisnici inače imaju na svojem uređaju. Više o samom funkcioniranju Knoxa možete saznati na www.samsung.com ili pogledati na Samsung YouTube kanalu:

Do 30. lipnja traje i posebna akcija u Samsungu – kupnjom jedne Samsung Knox licence, drugu dobivate gratis!

 

[ATTACH=CONFIG]516[/ATTACH]


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija