Jump to content

Deseti LEGALIS & AFTER COURT PARTY


Zex

Prilika za dobru zabavu ukazuje vam se ovu subotu,18. listopada, u obliku ljubilarnog, desetog Legalis & After Court Partyija, koji će se održati u Babbar Caffeu, u Zagrebu, Petrinjska 7, s početkom u 22.00 sata. Dođite s društvom, oboružani dobrim raspoloženjem i udobnim plesnim cipelama. :cager:[PRBREAK][/PRBREAK]Na vama je da se pojavite te izvidite tko s kim, koga i što. Usput otkinite na izvrsnu glazbu, podgrijte se sa par pića, isplešite kako dugo niste, i vratite se oko 4 ujutro kući puni dobrih dojmova.

 

Za glazbu je kao i uvijek zadužen je vječni i neponovljivi DJ Benc. Ovo je već deseta veselica koju zajedno s njegovim After Court Partyijem organiziramo, kako na naše obostrano zadovoljstvo, tako i na zadovoljstvo mnogih posjetitelja ovih partija.

 

Ove veselice su ujedno divna prilika da se virtualna druženja s Legalisa nastave i prodube i u stvarnom, nevirtualnom okruženju. Vođeni tom idejom, u rujnu prošle godine održali smo u Klubu književnika prvi Legalis & ACP party, da bi nakon tog prvijenca zaredalo još njih osam, koji su se održavali još i u Press Clubu i Babbar Caffeu.

 

Zanimljivost ovih veselica je i u tome da je unatoč istim organizatorima, istom DJ-u te vrlo sličnom organizacijskom receptu ipak svaki od dosadašnjih partija bio ukupnom atmosferom značajno drugačiji od drugih. Čak i nakon devet organiziranih partija ne postoji "šablona" po kojoj bi mogli iole predvidjeti kakav će biti ovaj deseti, ili bilo koji slijedeći Legalis& ACP party. I baš to je ono što ih čini zanimljivim. Bez obzira na to što od njih očekuješ, svaki bude na svoj način drugačiji. I zato nemojte misliti da znate što od njih možete očekivati, jer to ni mi ne znamo, već dođite i sami provjerite kakva se "kemija" u zraku ovaj put spojila.

 

 

Napomena: Ako želite da vam obavijesti o našim budućim partijima šaljemo i e-mailom, pošaljite nam e-mail s naslovom: "party lista" na adresu: webmaster@legalis.hr, pa ćemo vas pohraniti na popisu za slanje obavijesti o partijima te ćete u buduće o svim našim partijima biti obavještavani i putem e-maila.


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija