Jump to content
Sign in to follow this  

Digitalne zemljišne knjige i e-izvadak na Internetu


Ane

Dajući svoj doprinos u stvaranju naprednog informacijsko-komunikacijskog društva u Republici Hrvatskoj, Ministarstvo pravosuđa, je odobrilo puštanje u rad digitalnih zemljišnih knjiga kao i mogućnost dobivanja e-izvatka putem Interneta. Digitalne zemljišne knjige bit će dostupne od srijede, 11. svibnja 2005. godine, od 16 sati, na web adresi www.pravosudje.hr[PRBREAK][/PRBREAK]Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt će na prezentaciji koja će se održati u zemljišnoknjižnom odjelu Općinskog suda u Zagrebu, u srijedu, 11. svibnja, 2005. u 10 sati, ul. Hrvatske bratske zajednice bb, pustiti u rad digitalno obrađene zemljišne knjige i dobivanje e-Izvatka putem Interneta.

 

Svečanom puštanju u rad zemljišnoknjižnog digitalnog sustava, nazočit će premijer Vlade Republike Hrvatske Dr. Ivo Sanader i Predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske gospodin Ivica Crnić i tom prilikom obratiti se uzvanicima i javnosti.

 

Puštanjem u rad navedene usluge, omogućiti će se daljnji razvoj online usluga u javnom i privatnom sektoru Republike Hrvatske. Namjera je Ministarstva omogućiti daljnji razvoj online usluga u javnom i privatnom sektoru Republike Hrvatske, veću transparentnost i neposredno sudjelovanje u radu s tijelima državne uprave te kroz ovaj primjer javno-privatnog partnerstva postići brže i jednostavnije obavljanje poslova unutar javnog i privatnog sektora, uvažavajući zaštićenu tajnost i osjetljivost osobnih podataka.

Sign in to follow this  


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...