Jump to content
Sign in to follow this  

DOBRO DOŠLI U LEGALIS!!


Zex

Dobro došli u Legalis.hr - portal pravne struke i svih onih koji se za prava i pravnih pitanja iz bilo kojih razloga dotiču i za njih zanimaju. Legalis je zamišljen kao virtualno mjesto druženja i razmjene informacija na kome je svaka ideja vrijedna i dobrodošla.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite i svojim sudjelovanjem u forumima, na chatu, slanjem vijesti ili na drugi način aktivno uključite u ovo zanimljivo i korisno druženje.[PRBREAK][/PRBREAK]Želja nam je da se što više posjetilaca uključi svojim pitanjima i odgovorima u forum grupe i izazivamo Vas da svoju kreativnost i znanje podjelite sa nama.

 

Šaljite nam vijesti iz pravne sfere ili ih sami objavite na forumima. Isto vrijedi i za linkove na zanimljive i korisne stranice.

 

Za komunikaciju u stvarnom vremenu tu je chat.

 

Legalis je jos službeno u fetalnom stadiju i stranice koje sada gledate su radna vezija portala. Rođenje se očekuje u subotu 1. studenog.

 

Zbog toga nas ispričajte za manjak sadržaja i sitne nedorađenosti. Legalis će uz Vaše sudjelovanje i pomoć brzo rasti i razvijati se.

 

Želimo Vam ugodno surfanje našim stranicama i često druženje.

Sign in to follow this  


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...