Jump to content

Izmjene u forumu "Posao"


Zex

Kako se u forumu Posao sve više i češće raspravlja o raznim odvjetničkim uredima i uvjetima rada u njima te kako se prilikom tih rasprava pod komforom anonimnosti "ispaljuju" poprilično ozbiljne kvalifikacije o liku i djelu mnogih kolega, odlučili smo s 7. listopadom 2006. prekinuti dosadašnju praksu anonimnog objavljivanja u tom forumu.[PRBREAK][/PRBREAK]Tom mjerom nadamo se osigurati barem onaj minimum indentifikacije sudionika prilikom diskutiranja o ovim pitanjima. Legalis podržava svaku argumentiranu raspravu o radnim uvjetima pravnika u različim sektorima u kojima djeluju, i uvijek nas veseli saznati i pročitati iskustva drugih kolega. No, pravo na anonimnost se u forumu Posao previše često koristila kao maska za iznošenje ekstremnih stavova o radu drugih kolega. I dok podržavamo svaki kritički stav koji je argumentiran činjenicama i potpisan, nipošto ne opravdavamo skrivanje iza anonimnosti za neargumentirano blaćenje drugih i njihovog rada.

 

Stoga se nadamo da će ova mjera pridonijeti podizanju kvalitete diskusija u ovom inače vrlo živahnom i interesantnom forumu te koristimo priliku pozvati sve diskutante koji su u forumu Posao do sada objavljivali anonimno da se registriraju (ukoliko već nisu) i nastave diskusiju.

 

Naravno, koristimo priliku još jednom pozvati na uzdržanost od teških riječi i kvalifikacija iza kojih ne stoji snaga argumenata. Legalis forum je mjesto komunikacije i razmjene informacija pravne struke, a ne mjesto istresanja ičijih negativnih emocija prema trećima.

 

Koristimo priliku i uputiti pozdrave svima koji na Legalisu pišu, kao i svima koji ga čitaju, ili samo povremeno posjećuju. :xwave:

 

Uredništvo

 

 

Link na forum "Posao":

http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewforum.php?forum=12&2559


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija