Jump to content

Josipović posjetio Pravosudnu akademiju


Mrljavac
 Dijeli

ZAGREB, 9. lipnja 2011. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović posjetio je danas Pravosudnu akademiju i nakon obilaska izjavio da je ono što je vidio ohrabrujuće i da će djelatnost akademije pridonijeti svim velikim reformama koje su se već učinile i koje se čine, jer su reforme pravosuđa trajna zadaća.[PRBREAK][/PRBREAK]"Kako se razvija društvo mora se razvijati i pravosuđe, pri čemu u prvom redu treba jačati i neovisnost i stručnost svih onih koji su pravosudni dužnosnici", istaknuo je Josipović u izjavi novinarima.

 

Predsjednik je govoreći o posjetu Pravosudnoj akademiji rekao da se stvaraju infrastrukturni uvjeti za sve što treba mladim ljudima koji ulaze u pravosudne profesije, kako je rekao, misleći u prvom redu na suce, sutkinje, tužitelje i tužiteljice.

 

Tijekom posjeta Pravosudnoj akademiji predsjednik Josipović razgovarao je s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem, glavnim državnom odvjetnikom Mladenom Bajićem, predsjednikom Vrhovnog suda i predsjednikom Upravnog vijeća Akademije Brankom Hrvatinom, ravnateljicom Akademije Ivanom Goranić i drugim pravosudnim dužnosnicima.

 

(Hina)

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija