Jump to content

Konzorcij Premisa u Kampanji informiranja javnosti


Ane
 Dijeli

Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i ravnatelj Državne geodetske uprave Željko Bačić, potpisali su s konzorcijem Premisa ugovor o organiziranju i vođenju zajedničke kampanje informiranja javnosti Projekta sređivanja zemljišnih knjiga i katastra.[PRBREAK][/PRBREAK]Projekt je u provedbi od 15. siječnja 2003. godine a planirano vrijeme provedbe je do 30. rujna 2008. godine.

 

Ukupna financijska sredstva za provedbu Projekta osigurana su iz Zajma 4674, Darovnice CARDS 2002, Darovnice CARDS 2003, Darovnice CARDS 2004 i proračuna RH i iznose ukupno 45 milijuna EURA.

 

Sredstva Projekta namijenjena su izgradnji prostorno informacijskog sustava, edukaciji i Kampanju informiranja javnosti.

 

Projekt potpisom ugovora za Kampanju informiranja javnosti s konzorcijem Premisa, izvršava u potpunosti planiranu alokaciju sredstava darovnice CARDS 2002 te dijelom i alokaciju tek potpisane darovnice CARDS 2004 (potpisanu 20.12. o.g.).

 

Postignuti rezultati na modernizaciji oba sustava i sposobnost povlačenja sredstava darovnice, svrstavaju ovaj Projekt u najuspješnije projekte u regiji, a napori Ministarstva pravosuđa, općinskih sudova i Državne geodetske uprave u provedbi Projekta te na ostalim važnim aktivnostima vezanim za unapređenje sustava zemljišne administracije, označavaju 2005. kao izuzetno uspješnu poslovnu godinu.

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija