Jump to content
Sign in to follow this  

LEGALIS JE I SLUŽBENO POKRENUT !!


Zex

U utorak 4. studenog 2003 u Centru za ljudska prava u Zagrebu službeno je promoviran Legalis - hrvatski pravni portal. Tog dana Legalisu je i službeno prerezana pupčana vrpce te je kao takav krenuo u samostalan život. :-)

 

NEKA MU JE DUG I USPJEŠAN PUT![PRBREAK][/PRBREAK]Svečanom prezentacijom prisutnima su prikazane mogućnosti Legalisa kao i ideje za njegov daljnji razvoj. Višemjesečni trud njegovih pokretača konačno je dobio novu dimenziju. Pred njima je sve manje problema tehničke prirode koje je karakterizirala dosadašnja faza rada, a sve više pitanja kvalitetnog i interesantnog sadržaja, kao i aktivnosti upoznavanja šire pravne javnosti s njegovim postojanjem i namjenom.

 

Sa zadovoljstvom je primjećeno da je već u dosadašnjem "fetalnom" stadiju, unatoč izbjegavanju bilo kakvog otvorenog reklamiranja posjećenost dnevno rasla, te je na dan promocije statistika sajta premašila 50.000 hitova. Naravno, značajan dio tih "hitova" su učinili njegovi konstruktori prilikom sastavljanja i montiranja materijala, no upravo poslijednjih desetak dana posjećenost je znatno rasla.

 

Isto tako, forum grupe, iako kreirane pred tek desetak dana već imaju tridesetak zanimljivih postova. To nas posebno veseli. Forum grupe držimo najvažnijim dijelom Legalisa i pripritet nam je da one zažive punom snagom.

 

Već je prije pomocije bilo petnaestak registriranih korisnika različitih od onih koji su radili na konstruiranju sajta i materijala na njemu. To nam je samo pojačalo vjeru da je pristup koji smo odabrali upravo onaj pravi. Pozivamo Vas da se i dalje registrirate i javljate. Svaka povratna informacija nam je važna i bit će pažljivo razmotrena.

 

Naravno, time posao ni izbliza nije završen. Upravo suprotno, sad nam predstoji da mnoge još nedovoljno razvijene dijelove razvijemo (linkovi, downloads), te da objavljivanjem recentnog i kvalitetnog materijala privučemo pažnju posjetilaca.

Sign in to follow this  


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...