Jump to content

Legalis na novoj platformi i serveru!


Zex
 Dijeli

Veseli nas što vam možemo najaviti da se ovaj vikend Legalis seli na potpuno novu platformu te na novi server! Svi korisnički računi i objavljene poruke ostaju i u novoj verziji. Prvih mjesec dana od prebacivanja na novi sustav očekuje nas puno rada na otklanjanju pogrešaka i postavljanju parametara novog sustava. Stoga vas molimo za strpljenje, jer čim prebrodimo prve "dječje bolesti" novog sustava, rad na Legalisu bit će značajnije brži, stabilniji i ugodniji. :palac:[PRBREAK][/PRBREAK]Ovu promjenu već duže vrijeme planiramo. Kao rezultat toga, nakon točno četiri godine druženja na ovoj platformi, drugu verziju Legalisa zamjenjujemo trećom. Prva verzija Legalis portala postavljena je u lipnju 2003. godine, i služili smo se njome do svibnja 2008. godine. Nju je zamjenila postojeća platforma, koja je u radu od svibnja 2008. godine do svibnja 2012.

 

Ispred nas je treća i najveća do sad promjena Legalis portala. Dok je posljednja promjena sustava iz 2008. godine zapravo značila promjenu na novu verziju istog sustava, ovom promjenom prelazimo na potpuno novi sustav, a istovremeno se selimo i na novi, puno snažniji server.

 

Sasvim sigurno nas prvih mjesec dana očekuje puno posla na otklanjanju pogrešaka i postavljanju novog dizajna Legalisa. Zbog toga nas ispričajte zbog neugodnosti koje mogu nastati prilikom korištenja sustava. Sve one će uskoro biti uklonjene, a svima nama će ostati daleko stabilniji, brži i pouzdaniji Legalis portal.

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija