Jump to content

Legalis po drugi put među 100 najboljih stranica u Hrvatskoj


Zex

Na jučer održanom godišnjem natjecanju Vidi Top 100 za najbolje web stranice u Hrvatskoj, Legalis je i ove godine, po drugi put za redom, izabran kao jedan od finalista te prestižne nagrade. Legalis.hr je proglašen među deset najboljih Internet stranica u Hrvatskoj u kategoriji "Znanost, obrazovanje, kultura" te jednom od sto najboljih u svim kategorijama.[PRBREAK][/PRBREAK]Ovo je drugi put za redom da se Legalis nađe u finalu ovog natjecanja. Na prošlogodišnjem Vidi Top 100 za 2004 godinu, Legalis je proglašen jednom od deset najboljih stranica u kategoriji "Mediji i novosti".

 

Na ovogodišnjem natječaju natjecalo se preko 2900 web stranica, a stručni je žiri imao težak posao od njih izdvojiti 100 najboljih. Sto finalista takmičilo se u deset kategorija, u kojima je izabrano po deset najboljih stranica.

 

U kategoriji "Znanost, obrazovanje, kultura" ove godine, po mišljenju žirija, najbolji je web portal Vitaminoteka, www.vitamini.hr. Premijerova nagrada za najbolji web sadržaj dodjeljena je stranici udruge Saveza distrofičara Hrvatske, www.sddh.hr.

 

U kategoriji Financijske institucije nagradu je dobila stranica Hrvatske poštanske banke, dok je u kategoriji Korporativne stranice nagradu dobila stranica tvrtke Tisak.

 

U kategoriji Državne institucije nagrada je pripala stranici Središnjeg registra osiguranika Regos, dok je među Medijima i novostima to stranica MojPosao.net.

 

U kategoriji Turizam i putovanja najbolji je web Adriagate, dok je u kategoriji Zdravlja i sport dobitnik portal Adventure Sport.

 

U kategoriji Zabava, moda, glazba najbolja je stranica Juicy.com.hr, a u kategoriji Auto-moto stranica Hrvatskog autokluba.

 

U kategoriji Internet prodaje najboljom je proglašena stranica vau.hr.

 

U skladu s brojkom 100, Dragutinu Tadijanoviću je za njegovih 100 godina otvorena prva web stranica, www.tadijanovic.com.

 

Ove je godine po prvi put dodijeljena posebna nagrada – "Nagrada za najveći doprinos u Internet tehnologijama" – Podravci i Plivi. Posebna nagrada dodjeljuje se za kontinuirano ulaganje u Internet i nove tehnologije. Tijekom šest godina održavanja nacionalnog Internet natječaja stranice grupacije Podravka i grupacije Plive svake su godine uvrštene u listu najboljih te se za sada jedine mogu pohvaliti ovom kontinuiranom razinom kvalitete.

 

Istodobno su Vidi i Institut Rudjer Bošković najavili za iduću godinu stvaranje nacionalne nagrade za inovacije u području visokih tehnologija.

 

Cijeli događaj iz Hotela The Regent Esplanade uživo je, u obliku videostreama, prenošen na Maxzoni u sklopu T-Portala.

 

Uredništvo Legalisa se zahvaljuje na dodjeljenom priznanju te čestita svim pobjednicima i sudionicima ovogodišnjeg takmičenja.


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija