Jump to content

Mesić zahvalio odvjetnicima na njihovoj ulozi u demokr. društva


Mrljavac

ZAGREB, 22. siječnja 2009. (Hina) - Na tradicionalnom domjenku, koji nakon blagdana upriličuje Hrvatska odvjetnička komora (HOK), predsjednik Republike Stjepan Mesić zahvalio se danas odvjetnicima na svemu što su učinili na demokratskom razvoju hrvatskog društva.[PRBREAK][/PRBREAK]"Zahvaljujem se odvjetnicima što su visoko držali zastavu demokracije i štitili prava pojedinaca kada je to bilo teško", kazao je Mesić.

 

Zahvalio se i odvjetnicima i što su se, po njegovim riječima, othrvali pokušajima mnogih koji su htjeli imati kontrolu nad njima, "na svemu što su učinili u demokratskom razvoju hrvatskog društva" i "što pomažu hrvatska demokracija ide pravim putem".

 

Predsjednika Mesića i ostale uzvanike iz svih pravosudnih institucija, od Ustavnog i Vrhovnog suda, do DORH-a, USKOK-a i Ministarstva pravosuđa, pozdravio je predsjednik HOK-a Leo Andreis koji je istaknuo da je Hrvatskoj u trenutku kada joj je potrebno "zajedništvo svih u pravosuđu, bez obzira iz koje pravosudne institucije dolaze".

 

(Hina)


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija