Jump to content

Ministarstvo pravosuđa RH poziva savjetnike na suradnju


Ane

Ministarstvo pravosuđa RH poziva sudačke i državnoodvjetničke savjetnike da se uključe u projekt "Suradnjom do uspjeha". Pod ovim motom Ministarstvo pravosuđa provodi svoje aktivnosti na reformi pravosuđa unutar koje postoji izrazita potreba za pravnim stručnjacima sa znanjem stranih jezika, koji mogu prevoditi pravne tekstove i uspješno komunicirati sa stranim partnerima.[PRBREAK][/PRBREAK]U sklopu reforme pravosuđa, od presudnog je značenja suradnja s dugim državama i međunarodnim organizacijama, posebno nakon prihvaćanja europske kandidature za članstvo u Europskoj Uniji. U sklopu navedenih aktivnosti postoji izrazita potreba za pravnim stručnjacima sa znanjem stranih jezika koji mogu prevoditi pravne tekstove i uspješno komunicirati sa stranim partnerima.

 

Ministarstvo pravosuđa poziva sudske i državnoodvjetničke savjetnike sa znanjem engleskog jezika, koji su zainteresirani za suradnju na reformi pravosuđa, da pošalju svoje podatke, kako bi ih uvrstili na listu Ministarstva pravosuđa. Na ovaj način Ministarstvo pravosuđa će stvoriti bazu podataka o pravnim stručnjacima koji mogu pomoći međunarodnoj pravnoj suradnji.

 

Svoj životopis, s posebnim naglaskom na znanje i iskustva u korištenju engleskog jezika, možete poslati na e-mail adresu: ministar@pravosudje.hr

 

Uključite se i vi u suradnju do uspjeha!


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija