Jump to content

Ministrica posjetila Općinski sud u Požegi


Ane

Ministrica pravosuđa Republike Hrvatske Vesna Škare Ožbolt posjetila je u petak 20. siječnja 2006. godine Općinski sud u Požegi gdje je obišla novouređene prostorije zemljišnoknjižnog odjela i arhivu zemljišnoknjižnih predmeta. Zahvaljujući projektu sređivanja zemljišnih knjiga, zemljišnoknjižni odjel Općinskog suda u Požegi danas bilježi redoviti, ažurni rad gruntovnice.[PRBREAK][/PRBREAK]U Županijskom sudu u Požegi ministrica pravosuđa održala je sastanak s predsjednicima pravosudnih tijela u Požegi - Županijski sud u Požegi, Općinski sud u Požegi i Pakracu, Prekršajni sud u Požegi i Pakracu te Županijsko i Općinsko državno odvjetništvo u Požegi.

 

Tijekom posjete Požegi ministrica pravosuđa je s gradonačelnikom Grada Pleternice, gospodinom Franjom Lucićem potpisala sporazum o sufinanciranju projekta obnove zemljišnih knjiga za katastarske općine Gradac, Zarilac i Knežci. Ovim sporazumom će se Grad Pleternica, kao jedinica lokalne samouprave, aktivno uključiti u projekt sređivanja zemljišnih knjiga u sklopu Reforme pravosuđa.

 

Ministrica pravosuđa u sklopu posjete Požegi obišla je i Kazneni zavod te održala sastanak s ravnateljem Kaznionice u Požegi, ravnateljem Odgojnog zavoda za maloljetnice te ravnateljem zatvora u Požegi.


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija