Jump to content

Nove web stranice Pravnog fakulteta u Zagrebu


Ane
 Dijeli

Pravni fakultet u Zagrebu, nakon dugih priprema, promijenio je vizualni identitet i sadržaj svojih službenih stranica na Internetu. Stranice su vam dostupne na adresi www.pravo.hr, pa i sami možete provjerite ove novosti.[PRBREAK][/PRBREAK]Riječ autora:

 

 

"Nakon dugih priprema, danas konačno predstavljamo nove web stranice našeg fakulteta...

Projekt izrade novih web stranica fakulteta pokazuje svoje prve rezultate.

 

Novi dinamički sustav za upravljanje sadržajem web stranica čija je implementacija upravo završena omogućava da velik broj ljudi u bilo koje doba uređuje pojedine dijelove ovog weba. Na ovaj način, vrijeme koje protekne do objave neke informacije na webu svest će se na najmanju moguću mjeru.

 

Zbog složenosti posla nije moguće da odjednom objavimo potpuno nove stranice sa čitavim zamišljenim sadržajem. Za sada stranice obuhvaćaju sadržaj koji se nalazio na starim stranicama, a svakog dana će biti dodavani novi dijelovi. Trenutačno je glavni cilj uspostava stranica za svaku pojedinu katedru, a do tada će sve katedre koje su do sada imale web stranice ostati na istim adresama. Svaka promjena bit će objavljena na početnoj stranici fakulteta.

 

Budući da se mnogi dijelovi ovog weba još uvijek izgrađuju, moguće je da se pojave određeni problemi (pogreške u sadržaju, prazne stranice i sl.) zbog čega se unaprijed ispričavamo."

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija