Jump to content

Obavijest diskutantima foruma Obiteljsko pravo


Zex
 Dijeli

Zbog čestih zlouporaba prava na anonimnost te pod krinkom iste vrijeđanja, kako drugih korisnika, tako i raznih institucija, bili smo prisiljeni uvesti obaveznu registraciju za diskutante foruma Obiteljsko pravo.[PRBREAK][/PRBREAK]Forumu Obiteljsko pravo će i dalje slobodno moći pristupati svi posjetitelji i čitati sve objave u njemu napisane, bez obzira bili oni registrirani ili ne, no objave će moći pisati samo registrirani korisnici. Time vjerujemo da ćemo uvesti makar malo veću dozu odgovornosti u diskusiju o ovim ozbiljnim i osjetljivim temama.

 

Koristimo priliku da još jednom uputimo apel da je forum Obiteljsko pravo napravljen da bi se u njemu raspravljalo o pitanjima vezanima za praktičnu primjenu obiteljsko-pravne tematike, a ne za međusobne razmirice u muško-ženskim odnosima, proljevanje žući prema pripadnicima suprotnog spola ili istresanje vlastite gorčine prema životu.

 

Veselimo se svakoj normalnoj, pristojnoj i suvisloj komunikaciji koja je usmjerena ka rješavanju problema, naspram njihovog produbljavanja.

 

Veselimo se da ćemo se u forumu Obiteljsko pravo i dalje družiti te razmjenjivati informacije i mišljenja.

 

Uredništvo

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija