Jump to content

Pokrenut pravni portal PravoBiH


Zex

Portal PravoBiH.com je bosansko-hercegovački pravni portal koji je namijenjen svim građanima Bosne i Hercegovine, uključujući i građane iz entiteta Federacije BiH i Republike Srpske, te Brčko Distrikta.

Cilj ovoga projekta je prvenstveno da se stvori portal koji će biti središte za sva pravna pitanja, informacije i vijesti na području cijele Bosne i Hercegovine.[PRBREAK][/PRBREAK]S tim ciljem, pod linkom pravni savjeti nalazi se forum na kojem možete postavljati pitanja iz svih grana prava kao što je kazneno, građansko, obiteljsko, upravno, radno i dr.

Ako imate problem i treba Vam pravni savjet, potrebno je da se registrirate, a odgovore na vaša pitanja davat će stručne i kompetentne osobe kao što su diplomirani pravnici sa položenim pravosudnim ispitom, odvjetnici, odvjetnički vježbenici, sudski stručni suradnici i drugi.

Na ovom portalu također možete naći najnovije vijesti iz pravne oblasti, kao i zakone i propise Bosne i Hercegovine, entiteta i Brčko Distrikta BiH, te sudsku praksu općinskih, kantonalnih, okružnih, Vrhovnih i Ustavnih sudova koja se objavljuje na internetu.

Osim toga, ovdje možete pronaći i obrasce pojedinih ugovora, zahtjeva, izjava, tužbi, prijedloga za ovrhu, prijedloga za uknjižbu prava vlasništva, i drugo, kao i korisne linkove i adrese sudova i državnih institucija u Bosni i Hercegovini.

Za sve informacije kontakt adresa je info@pravobih.com.


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija