Jump to content

Radionica "Uloga obrane u predmetima ratnih zločina"


Ane
 Dijeli

ABA CEELI organizira radionicu na temu "Uloga obrane u predmetima ratnih zločina", koja će se održati 25. i 26. studenoga 2005 u prostorijama Hrvatske odvjetničke komore u Zagrebu, Koturaška 53/II. Radionica je posebno namijenjena odvjetnicima koji su zainteresirani za edukaciju na temu ratnih zločina za koje se sudi u Hrvatskoj.[PRBREAK][/PRBREAK]Radionica je namijenjena odvjetnicima koji se kroz praktičan pristup žele upoznati s problematikom suđenja ratnih zločina u Hrvatskoj i pravnim izazovima s kojima se hrvatski odvjetnici suočavaju pri preuzimanju predmeta i dokaza iz Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije (ICTY/MKSJ).

 

Obučavanje hrvatskih odvjetnika na temu ratnih zločina priprema u suradnji s hrvatskim stručnjacima u području kaznenog prava: prof. Josipovićem, g. Nobilom i g. Mikuličićem, i predstavlja sastavni dio programa profesionalnog usavršavanja «Unaprijeđenje suđenja za ratne zločine u RH» kojeg ABA/CEELI ured u Hrvatskoj provodi uz potporu Ministarstva vanjskih poslova SAD-a.

 

Predavanja će se održati u prostorijama Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II, Zagreb, a za polaznike koji dolaze izvan Zagreba, ABA/CEELI pokriva troškove noćenja. Polaznici sami snose troškove putovanja i troškove večere. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

 

 

za sve informacije obratiti se u ured ABA CEELI u Zagrebu

Telefonom na brojeve: 01/4876 048, 4920 496

Faksom na broj: 01/4812 907

e-mailom na adresu: silvia.grabovac@ri.t-com.hr

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija