Jump to content

Seminar za mrzitelje Božića


Ane
 Dijeli

Ako mrzite Božić, imamo pravi seminar za vas. Jedna od vodećih tvrtki u biznisu izobrazbe organizirala je seminar o zakonima o radu i socijalnom osiguranju na sam Božić i to u Egiptu.[PRBREAK][/PRBREAK]Tvrtka Settec, koja se danas smatra kao "jedan od glavnih igrača u biznisu izobrazbe i obuke" i koja u ponudi ima "specijalizirane seminare koji pokrivaju područja kao što su sigurna vožnja, prva pomoć, ergonomija..." organizira petodnevni seminar u sunčanom Kairu za sve one koje zanimaju zakoni o radu i socijalnom osiguranju.

 

To je dobra vijest za sve one koji mrze Božić jer, kako na stranicama The Registera stoji, seminar se održava upravo u vrijeme božićnih blagdana od 25. do 29. prosinca 2005.

 

To je u redu – možete zaboraviti malog Isusa, jaslice, Djeda Mraza i božićni ručak, jer ste vi, sretnici, otputovali ni manje ni više nego u Egipat kako biste zajedno s ostalim društvom sretnika sudjelovali na nekom tamo brainstormingu.

 

Kako se izruguju na stranicama The Registera, ne može se ozbiljno ni zamisiliti neki šef koji bi poslao nekog jadnika ili jadnicu u Egipat koji bi tamo na Božić raspravljali o zakonima o radu.

 

Ipak, Register najavljuje da će pokloniti svoju majicu bilo kome tko im pošalje fotografski dokaz da se obvezao da će propustiti puricu i vino za božićni ručak u zamjenu za kebab i čaj od mente u Zemlji faraona.

 

(Iskon.hr)

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija