Jump to content

SEELS mreža pravnih fakulteta regije


Zex

Mi promoviramo europske vrijednosti u studijima prava Jugoistočne Europe

U cilju unapređenja istraživačkog rada, profesionalnih i obrazovnih aktivnosti i konekcija vezanih za pravna zanimanja, kao i u svrhu institucionalizacije regionalne suradnje na poljima pravnog obrazovanja, istraživanja, obuke i objavljivanja radova, 25-tog ožujka 2011. godine osnovan je SEELS Network.

[PRBREAK][/PRBREAK]

 

The Seels Network čine slijedeći članovi: Pravni Fakultet u Tirani (Albanija), Pravni Fakultet u Sarajevu i Zenici (Bosna I Hercegovina), Pravni Fakultet u Zagrebu, Pravni Fakultet u Rijeci i Pravni Fakultet u Splitu (Hrvatska), Pravni Fakultet „Iustinianus Primus“ u Skoplju (Makedonija), Pravni Fakultet Crna Gora (Crna Gora), Pravni Fakultet u Beogradu, Pravni Fakultet u Nišu i Pravni Fakultet u Kragujevcu (Srbija).

 

SEELS obuhvaća sve pravne discipline i područja s regionalnim ili prekograničnim dimenzijama u sklopu svog pristupa koji se sastoji od tri faze: 1. Obrazovanje; 2. Istraživanje; i 3. Objavljivanje ciljajući tri važne skupine: 1. Studenti (dodiplomski, post-diplomski, doktorski i post-doktorski); 2. Akademsko osoblje (regionalno, međunarodni predavači i istraživači); 3. Pravna zanimanja (javni bilježnici, odvjetnici, suci, sudski izvršitelji, itd.). Tjekom 2011/2012, SEELS Network je organizirao tri treninga, tri konferencije, jednu ljetnu školu, jedan post-diplomski kolokvij, producirao više od pedeset znanstvenih radova i objavio pet knjiga.

[ATTACH=CONFIG]115[/ATTACH]

 

 

 


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija