Jump to content

Portal 'Biram karijeru' u sekundi vam pronalazi posao


Zex

Recesija koja drma svijet ne smije vas navesti na prestanak razmišljanja o vlastitoj budućnosti. To se pogotovo odnosi na vas koji nemate posao ili na radno mjesto dolazite živčani zbog “nemogućih” radnih zadataka, kolega koje ne možete smisliti i šefa kojeg nastojite izbjegavati u širokom luku. Ako ste se u ovom opisu prepoznali i ako vam se uz sve navedeno ne sviđaju ni iznosi na vašem računu, moramo vam reći da je krajnje vrijeme za akciju[PRBREAK][/PRBREAK]Upravo sada dok sjedite i čitate vijesti na vašem omiljenom portalu, razmislite o svojoj budućnosti jer vaš uspjeh je vaša najbolja vijest!

 

Svjesni ste činjenice da vam nitko ništa neće “poslužiti na pladnju” i da stvar morate uzeti u svoje ruke. Ipak, važno je znati da u tom podvigu nećete biti sami jer će vam svesrdnu pomoć pružiti Večernji list koji sutra pokreće internetski portal Biram karijeru. Riječ je o stranici koja će postati pravo mjesto za pronalazak novoga posla i koja će vam promijeniti život nabolje.

 

Ponosno ističemo da iza nas stoje vjerodostojnost, relevantnost, inovativnost te dugogodišnje iskustvo i znanje. Sve smo to pretočili u naš novi portal Biram karijeru na kojem uz samo nekoliko pokreta mišem možete odabrati najbolji posao za sebe i tako si osigurati sretniju budućnost. Ništa više znoja neće morati proliti ni poslodavci koji će na našem novom portalu vrlo lako pronaći idealnog djelatnika.

 

Poslodavcima smo desna ruka u traženju novih snaga, a posloprimcima kroz jednostavan pristup traženju posla pomažemo pronaći radno mjesto krojeno po mjeri tj. posao koji će im prerasti u strast jer, vjerujte nam, i to je moguće, koliko god se činilo nemogućim!

Stoga, birajte karijeru na www.biramkarijeru.hr


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija