Jump to content

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta


Zex
 Dijeli

Nenadano su vas posjetili dragi kolege, jer vam je baš danas rođendan, no niste baš sigurni da vam stanje na računu omogućava taj trošak? Jednim SMS-om riješite ovu iznenadnu situaciju jer vas novac čeka na računu već u roku od 15 minuta.[PRBREAK][/PRBREAK]Ako hitno trebate samo nekoliko stotina kuna, pozajmite ih u ekspresnom roku od Ferratum Grupe, prva tvrtke koja je započela mobilno kreditiranje u Europi. Danas posluju s više od 700 tisuća klijenata.

 

Ferratum Grupa pruža uslugu mikrokreditiranja i vezanih proizvoda punoljetnim te kreditno sposobnim klijentima. Jednostavnom prijavom na web stranici www.ferratum.hr možete zatražiti mikro zajam u iznosu od 400, 700, 1000 ili 1400 kuna na 15 ili 30 dana. Isplata se izvršava za 15 minuta nakon provjere kreditne sposobnosti.

 

Potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznice i zadnjeg bankovnog izvatka (prometa po računu) e- mailom ili faksom nakon čega se brzo provjerava vaša kreditna sposobnost te vam se SMS porukom javlja je li zajam odobren. Ako je dokumentacija ispravna i pravovremena, isplata će se izvršiti u roku od 15 minuta.

 

Zahvaljujući pouzdanoj i brzoj usluzi te predanosti etičkom poslovanju, među korisnicima je Ferratum Grupa poznata kao najveća institucija za mikrokreditiranje u Europi te kao vodeća tvrtka za takav tip kreditiranja.

 

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite korisničku službu na besplatan broj 0800 15 15, radnim danom od 9 do 18 sati.

 

Ferratum Grupa je prva tvrtka koja je 2005. godine, na tržištu diljem Europe, započela mobilno mikrokreditiranje, a sada je prisutna u 16 zemalja. Svakodnevno su na raspolaganju više od 700.000 klijenata te zapošljavaju više od 135 profesionalaca diljem svijeta.

 

Više informacija na www.ferratum.hr

 

 

img4f98067f8f7f7.jpgimg4f98067f8f7f7.jpg

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija