Jump to content

Poslijediplomski studiji iz Kaznenopravnih znanosti


Zex
 Dijeli

Na Pravnom fakultetu u Zagrebu raspisan je natječaj za poslijediplomski specijalistički studij iz kaznenopravnih znanosti koji će pod naslovom „Novo kazneno zakonodavstvo u kontekstu pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji“ započeti u akademskoj godini 2012.-2013.[PRBREAK][/PRBREAK]Uz četverosemestralni specijalistički studij raspisan je natječaj i za upis na doktorski studij iz pravnih znanosti – smjer kaznenopravne znanosti (šest semestara). Program oba studija prilagođen je aktualnim potrebama prakse s obzirom na novo hrvatsko procesno kazneno zakonodavstvo i na novi Kazneni zakon koji će stupiti na snagu 1. siječnja 2013. godine.

 

S obzirom da je 2013. godina značajna i zbog pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji, programski sadržaji studija prilagođeni su potrebi boljeg razumijevanja europskog kaznenog prava kao dijela hrvatskog pravnog sustava u širem smislu.

 

Rok za prijave je 30. travnja 2012. godine.

 

Za više informacija molimo kontaktirati tajnicu poslijediplomskih studija iz kaznenopravnih znanosti gospođu Ruzicu Mihelj na tel. 01 4564 317, e-mail: ruzica.mihelj@pravo.hr

 

http://www.pravo.unizg.hr/poslijediplomski_studij/specijalisticki/kp

http://www.pravo.unizg.hr/poslijediplomski_studij/doktorski/kazneno

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija