Jump to content

Tečajevi pravnog engleskog i priprema za ILEC


Zex

Eureka centar je jedna od rijetkih škola u Zagrebu koja organizira specijalizirane tečajeve pravnog engleskog koji su prilagođeni studentima prava, pravnicima i odvjetnicima, te škola koja u tome ima najviše iskustva. Od ovoga semestra škola organizira tečajeve pravnog engleskoga jezika i tečajeve pravnog engleskog s pripremom za polaganje ispita ILEC (International Legal English Certificate). Upisi su otvoreni a nastava počinje 18. veljače.[PRBREAK][/PRBREAK]align=righthttp://www.legalis.hr/images/banners/eureka logo.jpg[/img]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za razliku od ostalih škola program je pripremila nastavnica koja nije samo diplomirana profesorica engleskoga jezika već ima pravno obrazovanje i praktično iskustvo. Od ovoga se semestra u Eureka centru možete upisati u dvije vrste tečajeva:

 

1. Pravni engleski

Tečaj traje 15 tjedana a na njemu ćete naučiti pravni jezik i steći znanje pomoću kojega ćete bolje poslovati u međunarodnoj sredini. Tečaj pokriva teme prava društava, radno pravo, trgovačko pravo, ugovore, nekretnine, te intelektualno vlasništvo. Učiti ćete kako na engleskom jeziku, koristeći ispravnu terminologiju, pripremiti pravne prezentacije, rasprave, ugovore, statute i pravna mišljenja. Cijena tečaja s 10% popusta je 1.980 kn.

 

2. Pravni engleski s pripremom za polaganje ispita ILEC

Tečaj traje 24 tjedana i na njemu ćete naučiti sve što se uči na općem tečaju pravnog engleskoga, ali ujedno ćete se pripremati i za polaganje ispita ILEC (International Legal English Certificate) koji će se održati u British Councilu u studenome 2008. godine. To je prvi međunarodno priznati ispit pravnog engleskog, a priznaju ga mnoge međunarodne udruge odvjetnika, kao što su European Company Lawyers Association, International Association of Young Lawyers, European Young Bar Association, i European Law Students Association. Cijena tečaja s 10% popusta je 3.375 kn.

 

Svi tečajevi se održavaju u prostorijama škole u Medulićevoj ulici 11 u Zagrebu a nastava počinje 18. veljače.

 

Za sve dodatne informacije obratite se Eureka centru na telefon 01/ 4846-191, na e-mail info@eureka-centar.hr ili provjerite Internet stranice škole www.eureka-centar.hr


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija