Jump to content

Seminar: "PRESTANAK UGOVORA O RADU"


Zex

Dana 21. studenog 2008. godine izdavačka kuća Verlag Dashöfer organizira jednodnevni seminar/radionicu pod nazivom „Prestanak ugovora o radu", koji će se održati u Varšavskoj 8 u Zagrebu. Seminarom će biti obuhvaćeni svi Zakonom o radu predviđeni načini prestanka ugovora o radu, s naglaskom na redoviti i izvanredni otkaz, kao i pitanja proceduralne prirode poput neopravdanih razloga za otkaz, zabrane otkazivanja, otkaznih rokova, forme i načina dostave odluke o otkazu te drugih.[PRBREAK][/PRBREAK]Namjena seminara je upoznavanje pravnih laika s osnovama radnog prava, poglavito u domeni prestanka ugovora o radu, odnosno, upoznavanje navedene grupe osoba sa zakonskim modalitetima i načinima prestanka ugovora o radu.

 

Stečeni uvid u Zakonom o radu predviđenim načinima prestanka ugovora o radu omogućit će polaznicima da u budućnosti izbjegnu dvojbene situacije i nepotrebne sudske postupke.

 

Iz gore navedenog razloga, polaznicima seminara bit će darovana brošura „Prestanak radnog odnosa" koja sadrži sve potrebne informacije, preporuke, primjere ugovora i upozorenja na najčešće pogreške u praktičnom radu.

 

Tvrtka Verlag Dashöfer pristupila je organizaciji seminara/radionice s dvostrukim naumom. S jedne strane brine se o ugodnom ambijentu odvijanja seminara na način da ga organizira u malim grupama od dvadesetak polaznika. Na taj način svaki polaznik provodi dio vremena u ugodnom druženju s ostalim polaznicima uz kavu i zajednički ručak, a u vrijeme predavanja zadobiva dovoljno vremena da u dijalogu s predavačima razradi svoju konkretnu problematičnu situaciju. S druge strane, naum je tvrtke pružiti polaznicima teoretska i praktična rješenja te su u tom smislu, na temelju svojih spoznaja, angažirali najbolje predavače za dotičnu tematiku.

 

Predavače Darka Grafa, dipl. iur. i Kristinu Aliju Hrastinski, dipl. iur.- osnivače odvjetničkog društvu Alija Hrastinski & Graf, j.t.d.- krasi bogato radno iskustvo iz područja radnog prava. Naime, redovito su se susretali s pitanjima i problematikom radnog prava te imali prilike u praksi pred nadležnim sudovima braniti povrijeđena prava radnika i/ili poslodavaca proizašla iz radnog odnosa.

 

Ukoliko se želite prijaviti, možete to učiniti putem telefona br. 01 / 46 55 107 ili e-maila info@dashofer.hr.

 

Također, na stranicama tvrtke Verlag Dashofer www.dashofer.hr možete saznati detaljnije informacije o programu seminara te sve o ostalim seminarima i drugim proizvodima u njihovoj ponudi


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija