Jump to content

Seminar: "Što donosi novi zakon o trgovačkim društvima"


Zex

Izdavačka kuća Verlag Dashofer d.O.o. organizira još jedan uspješan seminar! Novi zakon o trgovačkim društvima, koji je stupio na snagu 1.4.2008. donio je mnogo promjena, koje se odnose kako na poslovno upravljanje i organizaciju trgovačkih društava, tako i na njihove financije i računovodstvo. Seminar se održava u srijedu, 11.6.2008. u ugodnoj atmosferi (Varšavska 8, Zagreb), gdje Vas čekaju svi potrebni materijali, osvježenje za vrijeme pauze i zajednički ručak.[PRBREAK][/PRBREAK]Radi se o promjenama i novostima sa kojima biste trebali biti upoznati!

 

Seminar se organizira u malim grupama do 20 polaznika, kako bi bilo dovoljno prostora za Vaša pitanja i efikasnu diskusiju sa predavačem. Seminare organiziramo tako da ugodno i efikasno provedete dan.

 

Predavač Tomislav Nagy, stručnjak iz područja trgovačkog prava će Vas na jednostavan i praktičan način upoznati sa promjenama i novostima koje su bitne za Vas i Vaše trgovačko društvo. Seminar je fokusiran da doznate kako promjene i novosti primijeniti u praksi i izbjeći eventualne pravne probleme ili suvišne greške.

 

Molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona br. 01 / 46 55 107, e-maila info@dashofer.hr, ili se url=http://www.dashofer.hr/?product=sem-079&wa=W0823LEGALIS]DIREKTNO PRIJAVITE OVDJE[/url] kako bi na vrijeme rezervirali svoje mjesto na seminaru.

 

Saznajte više i o našim drugim seminarima na našoj internetskoj stranici www.dashofer.hrRadujemo se Vašem dolasku!

 

Vaš Verlag Dashöfer

 

Sponzorirana vijest


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija