Jump to content

Upis na Specijalistički studij javne uprave


Zex
 Dijeli

Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za za upis I. generacije studenata na Specijalistički diplomski stručni studij javne uprave u trajanju od dva semestra koji će započeti u ljetnom semestru akademske godine 2011./12.[PRBREAK][/PRBREAK]1. Uvjeti za upis

Pravo natjecanja za upis imaju studenti:

a) sa završenim stručnim upravnim studijem kojim se stječe stručni naziv stručni prvostupnik / stručna prvostupnica javne uprave te

b) sa završenim trogodišnjim stručnim studijem društvenog usmjerenja koji su zaposleni u tijelima državne uprave, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravnim osobama koje imaju javne ovlasti, udrugama i političkim strankama.

 

2. Broj upisnih mjesta

Broj upisnih mjesta je 50.

 

3. Školarina

Školarina studija iznosi 10.000,00 kn.

 

4. Prijava na natječaj

Prijava za upis podnosi se najkasnije do 10. veljače 2012. godine Uredu za studente Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Hahlić 6, 51000 Rijeka. Obrazac prijavnoga lista dostupan je na web stranici: www.pravri.hr/hr/studij/ju.

Ukoliko se na natječaj do roka navedenog u stavku 1. ne prijavi dostatan broj kandidata, rok prijave produžuje se do daljnjega.

Obrazac prijavnoga lista dostupan je na web stranici: www.pravri.hr/hr/studij/ju.

Uz prijavu obvezatno treba priložiti:

1. izvornik ili ovjerenu presliku diplome ili uvjerenja o završenom studiju;

2. ispis kolegija i ocjena postignutih tijekom studija;

3. potvrdu o zaposlenju u tijelu državne uprave, jedinici lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravnoj osobi koja ima javnu ovlast, udruzi ili političkoj stranci (samo za kandidate pod 1b).

 

5. Upis na studij

O rezultatima natječaja i roku upisa na studij kandidati se mogu informirati nakon 15. veljače 2012. godine.

 

6. Početak nastave

Planirani početak održavanja nastave je 1. ožujak 2012. godine. O točnom datumu početka nastave kandidati će biti pravodobno obaviješteni.

 

7. Informacije o studiju

Informacije o studiju objavljuju se na web stranici: www.pravri.hr/hr/studij/ju. Dodatna pojašnjenja mogu se dobiti na e-mail: javna.uprava@pravri.hr ili na tel.: 051 359 672 radnim danom od 11,00 do 13,00 sati.

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija